E-shop Prádlo Elegant získal Zlatý certifikát Ověřeno zákazníky

S předvánočním prodejem se vyrojilo mnoho informací na téma nakupování na internetu. Již tradičně se hovoří o obávaných rizicích nakupování, takže lidé přistupují k e-shopům s předsudky. Naštěstí i přesto počet zákazníků, zejména v období před Vánocemi, každoročně roste.

Co je klíčové při prvním nákupu v neznámém e-shopu?

  1. Ověřit si adresu e-shopu, např. u Občanského sdružení spotřebitelů TEST
  2. Prohlédnout si hodnocení ověřených zákazníků např. na Heurece a ověřit si, zda vlastní certifikát
  3. Přehledné informace o způsobu dopravy, platby a cenách
  4. Skladová dostupnost – pokud je vše skladem a expedice ihned, jedná se o opravdu kvalitní e-shop
  5. Dobrá komunikace se zákazníkem – emailem, SMSkou, chatem, telefonicky
  6. Možnost osobního odběru
  7. Bezproblémové vrácení, výměna zboží a reklamace – podmínky by měly být uvedeny na stránkách e-shopu, zákonná je 14ti denní lhůta pro vrácení zboží bez udání důvodů
  8. Přehlednost menu, kvalitní fotografie a popisky zboží
  9. Informace o původu a záruka na první jakost zboží
  10. Věrnostní slevy a pravidelné slevové akce

Všechny podmínky spolehlivého a bezpečného nákupu splňuje náš e-shop Prádlo Elegant.  Svědčí o tom také to, že e-shop Prádlo Elegant získal Zlatý certifikát Ověřeno zákazníky udělovaný Heurekou a udržuje si jej již několik let.  Znamená to, že většina zákazníků hodnotila svůj nákup v dotazníku kladně, a to opakovaně. Pokud se chcete dozvědět o našem e-shopu více, přečtěte si článek z naší Poradny Boříme mýty o nakupování přes internet.

U nás si můžete nakoupit mnohé vánoční dárky pro celou rodinu. Specializuje se na prodej tohoto sortimentu: dámská pyžama, pánská pyžama, dámské noční košile, saténové košilky a komplety, dámské a pánské župany. Naše nabídka dále zahrnuje dámské spodní prádlo, pánské spodní prádlo, dětský sortiment, prádlo pro těhotné včetně mateřských nočních košil a pyžam, pánské a dámské plavky, trika a topy a punčochové zboží. Těšíme se na Vaší návštěvu.