Podzimní trendy: noční košile a pyžama

Ve vodách podzimní módy to vře.  Již pěkných pár dnů se na stránkách našeho e-shopu objevuje noční prádlo z podzimní kolekce. Jedná se o prádlo s dlouhými rukávy vyrobené z různých materiálů, převážně z bavlny. Pokud chcete být skutečně trendy, sáhněte po novinkách z naší nabídky.

 

Dámský overal na spaní

Dásmký overal na spaní je vyloženě cool. Overaly se nosí nejen do společnosti, ale také do postele. Jsou zárukou, že tentokrát budete spát jako miminko. Jsou totiž maximálně pohodlné a lichotí postavě – prodlužují ji.

sovičkyappetitoami

Flanelové pyžamo a noční košile

Flanel prostě jede. Už dávno ztratil nálepku starého železa. A proč taky. Flanel Vás dokáže krásně zahřát a přitom je lehký a nekrčí se. Zvolte flanelové pyžamo s károvaným vzorem a budete se cítit jako Hollywoodská star.

dorazorawally

 

Košilový styl

Pokud jste si zamilovala košilový styl, neměňte svůj vkus ani při spaní. V košili vypadá každá žena přitažlivě, rafinované rozepínací knoflíčky Vám dodají na jedinečném kouzlu. Pokud Vám košile skvěle padne a zdůrazní Vaši postavu, máte vyhráno.

astradaliazoya

 

Plyšová pyžama a noční košile

Nemáte rády chladné večery a studené nohy pod peřinou? Pořiďte si soft plyšové pyžamo, nebo plyšovou noční košili.  Už Vám zaručeně nikdy zima nebude.

ursusbunnyfelis

 

Norský vzor

Norské vzory zdaleka nepatří jen ke svetrům. Jsou líbivé, jsou šik a voní exotikou cizí země. Proč si je tedy nedopřát také na noční košili, nebo pyžamu. Koupit si ale můžete také župany s norskými vzory (Margot, Norveg, Iris).

norveg overalnorvegnorveg košilka

brandynoralaura

norvegmargotiris