Tankiny

Že se v džungli módy přestáváte orientovat a tankiny jdou jaksi mimo Vás? Svou školáckou chybu můžete ještě napravit. Tankiny jsou totiž nejen jedny z nejmódnějších plavek, ale jsou navíc dokonale praktické.

Plavky tankiny se na módním výsluní hřejí teprve krátce, ale mají stoupající řadu příznivkyň. Jedná se o dvoudílné plavky, které připomínají top a kalhotky. Jsou mnohem sofistikovanější variantou jednodílných plavek. Vyrábí  se z elastické plavkoviny s různými dezény. Jelikož jsou vyhledávané spíše plnoštíhlými ženami, vzory bývají zeštíhlující a košíčky jsou ve větších velikostech přizpůsobené plnějšímu dekoltu. Vybírat ale nebudete jen z designu, ale i střihu.

winner-raisa-marine lorin-L5041-damske-plavky-tankiny-cerne-bile-se-vzorem-1 lorin-tankiny-5012-3

Dle vlastní preference se můžete rozhodnout mezi různými tloušťkami ramínek , nebo různě střižené zádové části. I tankiny se mohou na zádech zavazovat, nebo mít zapínání na kovovou sponu. Dokonce mohou být oba díly podšívkou spojené a navlékají se jako jednodílné plavky (viz dolní obrázky, zeštíhlující tankiny Lorin).

lorin-L4104-damske-plavky-tankiny-cerne-modre-1 lorin-ally-pestrobarevné-damske-plavky

Velkou výhodou těchto dámských plavek je to, že krásně zamaskují faldíky na bříšku. Zakrýt však mohou i nevzhledné jizvy, nebo strie. Jelikož látka horního dílu přesahuje oblast zadečku a boků, budou skvělým pomocníkem pro ženy s těmito problematickými partiemi.

072 Gabbiano_4526_paz2015 copy 073 Gabbiano_2097_paz2015 copy 074 Gabbiano_1998_paz2015 copy

V našem e-shopu Prádlo Elegant si můžete koupit tankiny od velikosti S až po 5XL. K dispozici máme plavky předních evropských výrobců, kteří k výrobě používají kvalitní italskou plavkovinu Carvico. Jedná se o spolehlivé značky jako Winner, Lorin, Primo a další. Přečíst si můžete také o tom, jak si vybrat plavky podle postavy.

795-NX1A5738-sel-kol-ret self-tankiny-barbara-bp winner-winner-angela