Spodní prádlo: trendy bralette a brazilky

Bralette podprsenky

Zajímají Vás novinky ze světa módy? Pak jste jistě slyšeli o podprsenkách typu bralette. Skvěle se nosí a ještě lépe vypadají. Jsou ideálním společníkem zejména na horké léto.

Bralette je jednoduchá podprsenka bez kostic a bez vyztužení. Je mimořádně pohodlná a vzdušná. Zapíná se na háčky a je typická výrazným zdobením: širokou obvodovou krajkou, šňůrkami, apod. Některé typy se nosí také samostatně jako top, anebo se nechávají vykukovat z pod oversize triček. Doslova boom s podprsenkami bralette nastal v Americe.

lamore-komplet-mery-oranzovy-2-maly lamore-komplet-mery-oranzovy-1-podprsenkalamore-komplet-mery-cerny-2-velkylamore-komplet-mery-cerny-1-velkylamore-komplet-mery-bezovy-2-maly lamore-komplet-mery-bezovy-1-maly

 

Brazilské kalhotky

Brazilské kalhotky jsou módním hitem již několik sezón. Vypadají perfektně v upnutých kalhotech a jsou mnohem pohodlnější než tanga.

Jedná se o kalhotky s vyšším vykrojením v zadní části. Vznikly jako kompromis mezi méně pohodlnými tangy a příliš uniformními kalhotkami. Brazilky patří momentálně k nejoblíbenějším střihům kalhotek.

lamore-komplet-mery-bezovy-1-kalhotkyCantata_white giguawolbar-karioka-bile-2 wolbar-karioka-cervene-2Cantata_black